Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan via Maandag®!

Welkom bij...

Booking.com via Majorel

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om goed aan de slag te gaan bij Majorel; Booking.com. Allereerst zie je welke documenten wij nog van je nodig hebben voor de start. Vervolgens kun je meer informatie lezen over Majorel en Booking.com. Onderaan de pagina vind je een handige FAQ waar je informatie kunt vinden over uren schrijven, salaris, CAO, vakantie en nog veel meer!

Voor de start hebben wij nog een paar dingen van je nodig

01

VOG betaalbewijs

Wij sturen jou een mail vanuit Justis om een VOG aan te vragen. Wanneer deze betaald is, ontvang je vanuit Justis een betaalbewijs. Je kunt een screenshot maken van deze mail en doorsturen naar flex.utrecht@maandag.nl. Meer informatie over het VOG betaalbewijs vind je in de FAQ.

02

Diploma

Wij ontvangen graag een kopie van jouw meest recente diploma.

03

VOG

Wanneer jouw VOG per post binnen is, kun je deze sturen naar flex.utrecht@maandag.nl

Voor de start hebben wij nog een paar dingen van je nodig

Over...

Majorel en Booking.com

Majorel is een internationale organisatie die in meer dan 30 landen actief is. Zij bieden de best mogelijke klantenservice voor enkele van de meest toonaangevende merken ter wereld. In Nederland hebben zij een kantoor in Amsterdam en in Maastricht, maar vaak bieden zij ook de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.

De klantenservice van Booking.com bij Majorel kent de volgende openingstijden: Maandag tot en met zondag van 07:00 uur – 00:00 uur.

Booking.com is wereldwijd een van de grootste reis- en accommodatie organisaties. Vele mensen boeken hier jaarlijks hun vakanties of zakelijke overnachtingen. Als klantenservice medewerker bij Majorel voor Booking.com beantwoord je verschillende vragen, bijvoorbeeld:

- Ik wil graag de aankomstdatum wijzigen, kan dit? - Mijn boeking is geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug? - Ik heb een klacht over de accommodatie, kan ik deze doorgeven?

Majorel - Booking.com

Alles wat je moet weten over jouw baan via Maandag®

De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden via Maandag® is de ABU CAO voor uitzendmedewerkers. Alles over deze CAO kun je lezen via de website van de ABU. Voor jouw werkzaamheden bij Majorel is ook de inlenersbeloning van toepassing op de volgende 6 loonelementen:

• Salaris; geldende periodeloon in de schaal

• Arbeidsduurverkorting

• Toeslagen

• Kostenvergoeding

• Initiële loonsverhoging

• Periodieke loonsverhoging

Je kunt jouw salaris altijd terugvinden op jouw plaatsingsbevestiging die per mail naar jou is verstuurd. Het standaard salaris bij Booking.com ligt op €12,40*.

* Let op: het salaris op jouw plaatsingsbevestiging is altijd leidend. Aan de genoemde bedragen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Omdat jij jouw werk voornamelijk vanuit huis uitvoert, ontvang je een internetvergoeding van €0,25 per gewerkt uur. Let op, dit geldt niet voor ziekte uren en / of verlofuren. Daarnaast ontvang je over jouw gewerkte uren in weekenden en / of avonden een onregelmatigheidstoeslag:

  Zaterdag ochtend – 20%

  Zaterdag middag – 30%

  Zondag – 50%

  Maandag t/m vrijdag avond – 20%

Via Maandag® word jij wekelijks uitbetaald. Om jouw betaling in orde te maken, is het van belang dat jij iedere maandag voor 17:00 uur jouw gewerkte uren registreert in de ‘mijn Maandag’ app. Deze app kun je downloaden via de app- of playstore op jouw telefoon of tablet. Benieuwd naar een instructievideo voor het schrijven van jouw uren? Bekijk de video

Je bouwt verlofuren op aan de hand van reserveringen. Heb je voldoende reserveringen, dan kun je verlof opnemen. We volgen hierbij de regels van de ABU. Per jaar bouw je 25 vakantiedagen op bij een fulltime werkweek (16,66 uur per maand). Dit zijn 20 wettelijke vakantiedagen en 5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Verlof opnemen gaat altijd in overleg met je directe leidinggevende en de contactpersoon bij Maandag®. Deze uren kun je als 'verlof' registreren in de Maandag® portal op de dag dat je vrij bent geweest. Je kiest dan in de Maandag portel de urensoort 'verlof'.

Bijzonder verlof kun je krijgen voor bijvoorbeeld een huwelijk, overlijden, verhuizing. Voor een volledig overzicht van de diverse bijzonder verlof regelingen verwijzen wij je graag naar artikel 28.3 van de CAO voor uitzendkrachten. Bijzonder verlof kun je zelf registreren in de Maandag® portal. In de portal kun je aangeven om wat voor soort kort verlof het gaat. Vergeet dit niet bij je direct leidinggevende aan te geven.

Heb je minimaal 8 weken gewerkt via Maandag® en ben je 21 jaar of ouder? Dan heb je recht op een pensioen. Van je salaris houden we een deel in waarmee we sparen voor jouw pensioen. Op de website van onze pensioenpartner www.stippensioen.nl vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Ziekmeldingen doe je vóór 9.00 uur ’s ochtends op de dag dat je ziek bent geworden of op het moment dat je ziek naar huis gaat. Je dient je telefonisch ziek te melden bij:

  Je contactpersoon op de vestiging van Maandag®.

  Je direct leidinggevende op het project.

  De afdeling Werk & Gezondheid op 088 - 622 7200. Wij accepteren geen ziekmeldingen per mail, sms of WhatsApp.

Maandag® meldt jouw ziekmelding bij het UWV. Vanaf de derde werkdag heb je recht op een ziektewetuitkering (de eerste twee dagen zijn dus wachtdagen). Je ontvangt van het UWV 70% van je uitkeringsdagloon als ziektewetuitkering (voor een periode van maximaal twee jaar). Naast de ziektewetuitkering vult Maandag® jouw ziektewetuitkering aan tot 90% van jouw uitkeringsdagloon in het eerste ziektejaar en tot 80% in het tweede ziektejaar.

Jouw gewerkte uren bij Majorel registreer je op 2 verschillende plekken

  KRONOS à dit is het systeem vanuit Majorel. Uitleg over dit systeem ontvang je vanuit hen.

  Maandag® Portal à dit is het system vanuit Maandag ®. Log in op de portal via de website of de app en kies voor uren registreren. Vervolgens selecteer je de juist dag en klik je op toevoegen. Je kunt nu jouw werkuren en eventuele toeslagen registreren door het aantal uur per dag in te vullen. Klik op opslaan om jouw uren op te slaan en in te dienen. Let op! Pauzes kun je niet meerekenen.

Wij sturen jou een mail vanuit Justis om een VOG aan te vragen. Wanneer deze betaald is, ontvang je vanuit Justis een betaalbewijs. Je kunt een screenshot maken van deze mail en doorsturen naar ons. Let op: het is niet mogelijk om zelf een VOG aan te vragen via Justis of aan andere organisatie. Je ontvangt vanuit Justis de mail om de VOG aan te vragen. VOGs die zelf zijn aangevraagd, zijn helaas niet bruikbaar en de gemaakte kosten van een zelf aangevraagde VOG kunnen helaas niet worden vergoed. De kosten van VOG aanvraag via de Justis mail worden wél vergoed bij jouw eerste salaris.

De VOG kosten krijg je automatisch vergoed tijdens jouw eerste salarisbetaling.