Skip to footerSkip to content
Header Asset - Overheid

Belangrijk werkvoor de overheid

  • Afwisselende opdrachten bij de overheid
  • Gratis trainingen via onze Maandag® Academy
  • Altijd passend werk voor jou

Afwisselende opdrachten met een contract

Werken voor de overheid betekent dat je bijdraagt aan het draaiende houden van Nederland. Belangrijk werk; voor 17 miljoen mensen. De mensen van Maandag® brengen frisse energie mee naar belangrijk werk; ook bij de overheid. Wij helpen de overheid aan professionals voor uiteenlopende functies. Niet alleen in Den Haag, maar bij vrijwel alle gemeenten in ons land zijn uiteenlopende vacatures op HBO+ niveau. Van Adviseur werk en inkomen, Juridisch adviseur, Planoloog tot Klantmanager Jeugd. Van starter tot zeer ervaren. Voor kortlopende projecten of soms voor langere tijd. Zoek je afwisselend werk met de zekerheid van een (vast) contract? Kom dan werken bij Maandag®. Je krijgt van ons bovendien alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Geen overheidservaring? Geen probleem! Wij stomen je klaar voor het werk, met gerichte trainingen binnen het domein waar je aan de slag gaat.

Visual domein overheid

![Image Asset - Overheid](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/6MrhhebHnXOsgaSOtBYfqr/22c058ac4552dae9cd50a032974358f0/02_Image_Asset_-_Overheid.png)

Welke functie past het beste bij jou?

Bekijk alle overheid vacatures

In welk vakgebied wil je werken?

Bekijk alle overheid vacatures
Bouw
Civiele techniek
Juridisch
Ruimtelijk domein
Sociaal domein
Woning corporaties

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken van de Corporate Recruiter vacature en eventuele vragen die jij nog hebt.

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

#evenvoorstellen

Dit zijn je collega's

Jurist anne
AnneJurist
planoloog jurgen
JurgenPlanoloog
projectleider ewout
EwoutProjectleider
wmo consulent olga
OlgaWmo consulent
FAQ

Antwoord op belangrijke vragen

Wat doet Maandag® voor jou?

Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je ruimte. Bieden je een vaste baan én flexibiliteit. Zo voer je zelf de regie over je carrière. Wij geloven dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren wij daar allemaal van. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Bij welke overheidsinstanties hebben jullie projecten?

Maandag® beschikt over een groot netwerk van gemeenten, waterschappen, rijksoverheid en het Rijksvastgoedbedrijf. We hebben bij deze opdrachtgevers vacatures voor junior- medior- en senior professionals.

Wat verdien ik als ik via Maandag® bij de overheid ga werken?

Je salaris stemmen we af op de schalen die gelden bij de opdrachtgever. Wat je bij ons verdient is dus per functie en opdrachtgever verschillend.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt Maandag®?

Bij Maandag® vinden we ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben we een eigen Maandag® Academy waar je onbeperkt online cursussen kunt volgen. Daarnaast bieden we trainingen aan voor je persoonlijke ontwikkeling en is het mogelijk om vakinhoudelijke opleidingen of trainingen te volgen. Denk aan ABW1, asset management, directievoering UAV voor de GWW, training Omgevingswet.