Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  Over

  Over
  Maandag®

  #onsverhaal

  Wij zijn MAANDAG!

  Maandag® verbindt mensen met frisse energie met organisaties die willen aanpakken. Al meer dan 30 jaar houden we de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. En steeds vaker plaatsen we ook professionals in commerciële sectoren die willen doorpakken.

  Want vooruitgang begint bij mensen die zin hebben in de maandag. Die de maandag zien als kans om iets nieuws te doen. Om daar waar de maatschappij vastloopt, beweging te brengen. En door te pakken. Door aan de slag te gaan. Met frisse energie. Die mensen stimuleren wij steeds het beste van zichzelf te geven.

  Leer onze professionals kennen

  Over maandag

  MAANDAG! in cijfers

  4.000

  Professionals dagelijks aan het werk

  46

  Vestigingen in Nederland

  30

  Jaar ervaring in de publieke sector

  15

  Steden door heel Nederland

  #opdrachtgevers

  Samen met opdrachtgevers

  De mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk. Werken in de publieke sector betekent werken in een sector die ertoe doet. We houden deze sector draaiende door snel in te spelen op veranderende omstandigheden en tijdelijke oplossingen te bieden. Dat doen wij samen met onze opdrachtgevers. Want iedere klas heeft een leerkracht of docent nodig, een ziekenhuis draait pas goed wanneer er voldoende zorgpersoneel is en gemeenten of overheden functioneren niet zonder goede professionals.

  #professionals

  Onze mensen

  De oplossing die wij bieden is mensenwerk, en wordt ingevuld door onze professionals. Mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in werk dat ertoe doet. We bieden deze professionals flexibiliteit in hun werk, maar de stabiliteit van een vaste werkgever. Wij richten ons op de administratie en zorgen ervoor dat zij zich alleen hoeven te focussen op dat wat ze het best kunnen: hun vak. Hun ambitie is ons vertrekpunt, maar de regie ligt bij henzelf.

  Ons beter leren kennen?Neem contact op

  Neem contact met ons op

  Contact
  Opdrachtgevers
  Alle vacatures
  Sitemap
  Disclaimer
  Cookieverklaring
  Privacybeleid
  Anti discriminatie-statement