Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  Maandag Website Blog-2 550x670

  Zet jouw volgende stapals Corporate Recruiter

  Maandag® Managed Recruitment

  Werken als Corporate Recuiter

  Is recruitment écht jouw vak en wil je de ruimte en verantwoordelijkheid om hierin verder te groeien? Dan ben je bij Maandag® Managed Recruitment aan het juiste adres. Als expert in recruitment help je bedrijven verder binnen het onderwijs, de zorg, de overheid, IT en finance.

  Bekijk onze Corporate Recruiter vacatures

  Maandag Website Blog-2 550x670

  Wat ga je doen?

  Ongeacht je huidige niveau en werkervaring hebben we altijd uitdagend werk voor jou waarin jij het verschil kan maken. Als Corporate Recruiter bouw je mee aan een recruitmentafdeling, ontzorg je de opdrachtgever en geef je gevraagd én ongevraagd advies om wervingsprocessen van een organisatie te optimaliseren. Omdat je een echte gesprekspartner voor interne stakeholders bent, is het belangrijk dat je op verschillende niveaus snel kun schakelen. Ook voor jezelf is er alle ruimte om door te groeien in onze Corporate Recruiter vacatures. Want als professional bij Maandag® mag je trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy en online. Dus kijk snel welke vacature als Corporate Recruiter er voor jou is.

  Het sollicitatieproces bij Maandag® Managed Recruitment

  Solliciteer

  Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

  Telefonische kennismaking

  Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

  Eerste gesprek

  We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

  Tweede gesprek

  In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken van de Corporate Recruiter vacature en eventuele vragen die jij nog hebt.

  Contractvoorstel

  Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.