Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  01 Header Asset - Finance

  Voor Finance professionals die van afwisseling houden

  • Groot aanbod interessante opdrachten
  • Vast dienstverband, afwisselende uitdagingen
  • Volop trainingen via de Maandag® Academy

  Werken bij Maandag®

  Finance professionals die zin hebben in échte uitdagingen en van afwisseling houden, zitten bij Maandag® op hun plek. Maar nooit op één plek. Want je gaat vanuit een vast dienstverband bij verschillende opdrachtgevers en aan afwisselende opdrachten werken. Voor Finance professionals heeft Maandag® een groot aanbod van interessante, specialistische opdrachten en zinvol werk. Bijvoorbeeld bij verzekeraars en overheden. Maar ook bij systeembanken, internationals, lokale en gespecialiseerde financiële dienstverleners. Mogelijkheden genoeg om voor jou de ideale match te vinden. Maar voor het zover is willen onze recruiters je eerst goed leren kennen. Zodat ze precies weten wat jou drijft en waar je in je werk gelukkig van wordt. Bij Maandag® steken we sowieso veel tijd en energie in het opleiden van mensen. Zeker als Finance professional zijn er veel opleidingen en trainingen om jouw kennis actueel te houden en te verdiepen via de Maandag® Academy.

  Visual Finance

  ![02 Image Asset - Finance](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/1hPusH39tPZupioI8Ufizt/8cc1294eb09313cea88d065a9a8649e0/02_Image_Asset_-_Finance.png)

  Welke functie past het beste bij jou?

  Bekijk alle Finance vacatures

  In welk vakgebied wil je werken?

  Bekijk alle Finance vacatures
  Banken & verzekeringen
  Financieel
  FAQ

  Antwoord op belangrijke vragen

  Wat doet Maandag® voor jou?

  Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je ruimte. Bieden je een vaste baan én flexibiliteit. Zo voer je zelf de regie over je carrière. Wij geloven dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren wij daar allemaal van. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

  Wat zijn de opleidingsmogelijkheden bij Maandag®?

  Bij Maandag® vinden we ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben we een eigen Maandag® Academy waar je onbeperkt online cursussen kunt volgen. Daarnaast bieden we trainingen aan voor je persoonlijke ontwikkeling en is het mogelijk om vakinhoudelijke opleidingen of trainingen te volgen.

  Wat is de maximale reistijd bij Maandag®?

  We kijken altijd of er een opdracht is bij jou in de buurt. Soms komt het voor dat je wat langer moet reizen, en natuurlijk denken we dan met je mee. We hanteren een maximale reistijd van 1,5 uur.

  Het sollicitatieproces

  Solliciteer

  Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

  Telefonische kennismaking

  Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

  Eerste gesprek

  We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

  Tweede gesprek

  In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken van de Corporate Recruiter vacature en eventuele vragen die jij nog hebt.

  Contractvoorstel

  Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.