Skip to footerSkip to content
Managed Services

Maandag® Managed Services

  • Altijd op maat ingericht
  • Slim leveranciersmanagement
  • 100% wet- en regelgeving proof

Uw maatwerk inhuurspecialist

Bij Maandag® Managed Services nemen we het inhuurproces van tijdelijk personeel volledig van u over. Wij zorgen voor maatwerk, slim leveranciersmanagement en flexibele oplossingen. Zo zijn uw vacatures snel vervuld en weet u ook nog eens zeker dat alles 100% wet- en regelgeving proof is geregeld.

Op maat ingericht

Onze kracht zit in maatwerk en een flexibele aanpak voor uw organisatie. En daarbij kijken we ook naar de toekomst. Want als de behoefte naar tijdelijk personeel verandert, beweegt onze wervingsoplossing mee. En of u nu de inhuur liever op afstand wilt of juist op locatie, met een vast of juist flexibel team. Wij zorgen dat u altijd één aanspreekpunt hebt die u alle zorg rond inhuur uit handen neemt.

07876a4d-9f82-481a-92e7-c8b48f1bc025

Slim leveranciers-management

We kennen uw leveranciers door en door en houden de lijntjes graag kort. Zo kunnen we goed en snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inhuur. We weten welke professionals er via de leveranciers zijn en hoe hun beschikbaarheid is. En we zijn pas tevreden als we een leverancier met professionals vinden die écht goed bij uw vraag past. En dat werkt. Want we vervullen maar liefst 99,6% van de vacatures van al onze klanten.

Car

100% wet- en regelgeving proof

Bij het inhuren van tijdelijk personeel komt veel kijken. Bijvoorbeeld als het gaat om de benodigde onboarding documenten, de samenwerking met alle leveranciers en een check op de zzp-populatie binnen uw organisatie. Samen met deze partijen zorgen we dat alle dossiervorming en aanbestedingsregels in orde. Onze consultants zijn continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw organisatie altijd compliant is.

45ca5f2a-3e78-4d3d-81d6-0b1588a19dce

Broker inclusief Werving en Master Vendor

Voor veel organisaties wordt het inhuren van personeel al snel een omvangrijk en complex proces. Met Broker inclusief Werving en Master Vendor heeft Maandag® Managed Services twee diensten waarmee we de inhuur van personeel compleet voor u verzorgen. Wij regelen de inhuur en werving van het personeel en beheren de contracten met al uw leveranciers. Zo heeft u geen omkijken naar de inhuur van personeel, beschikt u altijd op tijd over de juiste mensen en weet u zeker dat het 100% wet- en regelgeving proof geregeld is. Alles wordt voor u verzorgd en toch houdt u het overzicht met ons slimme dashboard en heldere rapportage.

De dienstverlening van Broker inclusief Werving en Master Vendor is in principe gelijk. Het belangrijkste verschil is dat we bij Master Vendor eerst binnen Maandag® naar beschikbare mensen kijken. Dit kan een voordeel zijn als er voor uw organisatie al een poolopbouw met mensen via Maandag® is. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en eerder geschikte kandidaten voor u vinden. Welke dienst u ook kiest, Maandag® Managed Services wordt altijd helemaal op maat voor uw organisatie ingericht.

Wil je meer weten?Neem contact met ons op

Bart Goossens

Bart Goossens

Commercieel Directeur MSP+31 886 227 000bart.goossens@maandag.nl