Skip to footerSkip to content
Managed Recruitment -recruitment v1

Maandag® Managed Recruitment

  • Wervingsspecialisten die meedenken
  • Altijd een oplossing
  • Meer efficiency én snellere matches

Masters in succesvolle werving

Onze ervaren wervingsspecialisten zijn echte masters in recruitment. Zij kunnen het wervingsproces van uw organisatie structureel verbeteren. En ook de meest uitdagende vacatures snel en goed invullen. Zodat u vandaag geholpen bent met een snelle match, maar ook in de toekomst de beste mensen hebt rondlopen.

Wervings-specialisten die meedenken

Onze masters in recruitment doen meer voor u dan werven en plaatsen. Op basis van data en ervaring helpen ze uw recruitmentproces structureel en integraal te verbeteren. Met slimme standaardoplossingen als het kan en creatief denk- en maatwerk als dat nodig is. Ze denken daarbij toekomstgericht en gaan altijd op zoek naar de match tussen de vraag van uw organisatie en de ontwikkelingen in de markt.

42d1e079-2ea9-4aa7-a397-bffb7dc7bc43

Altijd een oplossing

Onze kracht zit in maatwerk en een flexibele aanpak voor uw organisatie. En daarbij kijken we ook naar de toekomst. Want als de behoefte naar tijdelijk personeel verandert, beweegt onze wervingsoplossing mee. En of u nu de inhuur liever op afstand wilt of juist op locatie, met een vast of juist flexibel team. Wij zorgen dat u altijd één aanspreekpunt hebt die u alle zorg rond inhuur uit handen neemt.

wij-zijn-maandag

Meer efficiency én snellere matches

Vanaf het moment dat u onze masters in recruitment inschakelt, wordt het inhuren van personeel voor uw organisatie efficiënter. U bent minder afhankelijk van externe werving- & selectiebureaus, u hoeft minder externen in te huren en uw time-to-hire en cost-to-hire gaan omlaag. En met de resultaatgerichtheid, ervaring, kennis en het netwerk van onze masters of recruitment worden zelfs de meest uitdagende wervingsvragen gemanaged. Het resultaat? Snellere matches met kandidaten die echt bij u passen.

a5147176-d927-445a-a147-9bc648b75540

Wil je meer weten?Neem contact met ons op

Jeroen Jacobs

Jeroen Jacobs

Operationeel Directeur MMR+31 641 563 701jeroen.jacobs@maandag.nl

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden